Софтуерни платформи

Download Presentation

(right click to save)

При управлението на всички свои цялостни решения и системи Глоубъл Дейта ООД разработва, проектира и интегрира приложни софтуерни системи. Ние предлагаме на своите клиенти обособени софтуерни продукти, които са произведени/разработени/ и постоянно подобрявани от екипа на Глоубъл Дейта ООД.

Основните ни софтуерни продукти са:

ERP софтуер за управление на проекти/РМ 03/. Той включва следните модули: модул Проект, модул за управление и оценка на услугите, финансов модул, модул за управление на документооборота, модул за управление на информацията, модул управление на клиенти, модул за управление на доставките, модул за управление на задачите и модул за управление на човешките ресурси, модул справки.

ERP софтуер за управление на компании в сферата на търговията и услугите/РМ 02/, включващ: Модул за финанси на компанията/контрол на паричните потоци/, модул упраление доставки и складови наличности, модул управление на човешките ресурси, модул следене и управление на документооборот, модул справки, модул управление на проекти, модул управление на клиенти, модул за управление на извършените услуги.

Софтуер за автоматизация и сигурност GD2010ASC, който се състои от: Модул контрол на достъп, модул отчитане на работното време, модул контрол на достъп до работна станция, модул контрол на потреблението, модул видеонаблюдение, модул за пожароизвестяване и алармена система за сигурност, модул мониторинг на използван приложен софтуер, модул мониторинг на локалната мрежа, модул автоматизация и сценарии.

Web базиран софтуер за мениджмънт на хотели: Модул за управление на резервации и настаняване/рецепция/, модул поддръжка, финансов модул/плащания по резервации и ползвания/, модул Услуги/Spa, масажи, басейни и др./.


 Page: 1