Контрол на достъп

Download Presentation

(right click to save)

Ако Ви е необходим контрол на входно/изходни врати, пропусквателни пунктове или бариери, ако желаете да сте наясно за броя посетители на Вашия търговски, строителен и индустриален обект, ако имате нужда от информация за работното време на Вашите служители или относно присъствието на гости и клиенти на Вашия хотел, Спа, фитнес, нощен клуб, тогава можете спокойно да се доверите на нашите технологични решения.

Системите за контрол на достъп и работно време на Global Data Ltd. са собствена иновaтивна разработка. Лесно се интегрират със съществуващи системи. Използват се стандартни хардуерни продукти – карточетци, насрещници, електрически болтове, магнити и други. Притежава изключително високо ниво на надежност и сигурност. Global Data Ltd. предлага своята система при изключителни условия: атрактивна цена, дълъг гаранционен срок и компетентно и бързо сервизно обслужване.

При реализирането на тази система Global Data Ltd. използва контролер GD08AC, в направата на който са използвани компоненти от най-висок клас и е постигната много висока енергийна ефективност и много малки размери. Контролера е изключително гъвкаво проектиран и може да се прилага както в собствена матална кутия GD1816MB, така и в табла за вграден или външен монтаж като се използва кутия GD2pDIN. Захранването, което се предлага GD22012AT също е съвместимо с металната кутия и DIN монтаж. Ако е необходимо използването на непрекъсваемо токозахранващо устройство, предлага се захранване GD22012ASC, което отново има същата функционалност за монтаж и позволява автономност на системата повече от 10 часа. То има две основни допълнения в сравнение с другото импулсно захранване – интелигентно зареждане на акумулаторни батерии/алгоритъм за зареждане, поддържане и аварийно изключване на батерията, което води до неомоверно увеличение на нейния живот/ и мониторинг на цялата система/температура в кутията, състояние на батерията, входно напрежение, изходно напрежение, ток на зареждане, напрежение на зареждане/. При управлението на системата за контрол на достъп се използва мощна софтуерна платформа GD2010ASC, който е изцяло проектиран и разработен от Global Data Ltd. Той позволява управление на заключващите устройства и мониторинг на системата в локалната мрежа от неограничен брой потребители и работни станции, през Уеб/Интернет/ както и през мобилен телефон.


 Page: 1